Menu

Primavika dziś

Obecnie Primavika jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych producentów wysokiej jakości wegetariańskiej żywności. Nasi konsumenci mogą wybierać z szerokiego wachlarza starannie opracowywanych i przygotowywanych produktów – obecnie to już kilkadziesiąt rodzajów dań obiadowych, pasztetów, hummusów, paprykarzy i maseł orzechowych. Do naszej firmy należy również marka Primaeco, w której ofercie znaleźć można certyfikowane artykuły ekologiczne. Nasze wyroby są dostępne w kilku popularnych sieciach handlowych na terenie całej Polski, a także w licznych sklepach ze zdrową żywnością – tych stacjonarnych, jak i internetowych.

Urozmaicamy dietę wegetarian i edukujemy

Cały czas wzbogacamy naszą ofertę o nowe propozycje oraz rozbudowujemy i unowocześniamy zaplecze produkcyjne. Działamy też na rzecz podnoszenia świadomości konsumentów na temat właściwego odżywiania, współpracujemy z organizacjami pozarządowymi, dietetykami i trenerami personalnymi, angażujemy się w projekty edukacyjne oraz sportowe i promujemy zdrowy oraz aktywny styl życia.

Stawiamy na jakość

Nie zmienia się u nas jedno – pozostajemy firmą rodzinną. Dbamy o każdy szczegół w procesie produkcji i sami testujemy wszystkie nowości zanim trafią na sklepowe półki, a także regularnie kontrolujemy jakość tych dostępnych w sprzedaży. Proponujemy naszym konsumentom zdrowe, naturalne i smaczne produkty, bo wierzymy, że to, co jemy, wpływa na to, jak się czujemy.

  • Wiemy co dzieci lubi najbardziej! Nasz bio ketchup bez cukru!
  • yczymy Wam dzisiaj duuuo mioci  i samych taki pysznoci
  • niadanie dla sportowca? Owsianka z naszym tahini wzbogaconym biakiem! primavika
  • BIO Maso migdaowe to ostatnio nasz numer jeden do niadania!!
  • Obiad idealny wedug thesoftblend z naszym hummusem Pysznoci!  dinnerrepost
  • Poywne niadanie na zimowy poranek  kanapki z naszym wege
  • Prbowalicie ju naszego masa orzechowego z biakiem?  active beactive
  • Co powiecie na ciasto z biaej fasoli od kingamajkrzak? My
  • BIO maso migaowe!  Wolicie je na kanapkach czy dodajecie